De winnaar in de maand februari, bij onze aktie”meteen pinnen = kans op winnen”, komt deze keer uit Ulft en is geworden Mevr. Zwiers. Wij wensen Mevr. Zwiers veel plezier met mooie boeket bloemen op vaas, welke weer met zorg is samengesteld door tuincentrum Steentjes uit Silvolde. Blijft allen gewoon meedoen met onze leuke actie, want wie weet bent u de volgende winnaar.

Aan het begin van weer een heel nieuw jaar hebben wij weer een winnaar bij onze “direct pinnen = kans op winnen” deze maand is de winnaar dHr. G. Heuvels uit Silvolde. Namens ons allen van team TEN HAVE SILVOLDE vof wensen wij u veel plezier met uw prijs. Wij wensen u nog vele veilige kilometers en en staan uiteraard weer voor u klaar mocht het nodig zijn.

Ook in de laatste maand van het jaar hebben wij weer een winnaar gekozen met onze “direct pinnen = kans op winnen” aktie. Deze maand is het geworden dHr. G. Clerkx uit Zevenaar, namens team TEN HAVE SILVOLDE vof veel plezier met uw prijs. Wij wensen u nog vele veilige kilometers en zien u graag in 2018 weer terug.

 

Ook in de donkere richting Kerstmis hebben wij weer een winnaar bij onze aktie “METEEN PINNEN = KANS OP WINNEN”. Deze maand November is de winnaar mevr. Agelink uit Silvolde, namens team TEN HAVE SILVOLDE van harte gefeliciteerd met uw prijs, een boeket bloemen op vaas welke weer met zorg is samengesteld door het Bloemenhuis in Silvolde.

Deze maand is er ook weer een winnaar gekozen bij onze “METEEN PINNEN + KANS OP WINNEN” actie. Deze maand is de winnaar geworden de heer H.A.T.M. Heister uit Silvolde, al meer dan 10 jaar vaste klant in onze werkplaats, wij wensen u namens team TEN HAVE SILVOLDE vof veel plezier met uw prijs en nog vele veilige kilometers gewenst.

Ook in de maand oktober is er weer een winnaar bij onze “meteen pinnen = kans op winnen” aktie. De boeket bloemen op vaas is gewonnen door mevr. Buil-Overgoor, namens team TEN HAVE SILVOLDE vof feliciteren wij u, en wensen u nog veel plezier met uw prijs en nog vele veilige kilometers gewenst.

 

Ook bij TEN HAVE SILVOLDE vof is het mogelijk om prive een auto te leasen, mocht u hier meer over willen weten of een offerte op maat laten maken neemt u dan contact op met Pascal ten Have.

Op 1 september jongstleden konden wij een mijlpaal vieren, onze 1e monteur en keurmeester Danny te Grotenhuis was die dag 10 jaar bij ons in dienst. Dit konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en was er dus gepaste taart op het werk. Ook hebben wij dit ‘s avonds nog even in select gezelschap gevierd, 10 jaar is niet niks, Danny bedankt en op naar de 12 1/2 jaar.

Ook in de zomerse maand van Augustus hebben wij weer een winnaar bij onze “direct pinnen = kans op winnen” aktie. Deze maand hebben wij blij kunnen maken Mw. Eggink- Weijkamp. Namens team TEN HAVE SILVOLDE vof wensen wij u veel plezier met uw boeket bloemen op vaas en nog vele veilige kilometers gewenst.

Ook de trekking voor juli bij onze “meteen pinnen = kans op winnen” aktie liet even op zich wachten, dit omdat veel mensen op vakantie waren en de winnaar dan slecht te bereiken is. Maar inmiddels hebben de winnaars, Dhr. en Mevr. Hakvoort uit Gendringen,  van de maand juli hun prijs een boeket bloemen in ontvangst kunnen nemen. Namens team TEN HAVE SILVOLDE vof veel plezier met uw prijs.

    Terug naar boven