Aircoservice

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door. Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren en laat dit om het jaar bijvullen. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te besparen. 

Waarom airco onderhoud?

Airconditioning zorgt voor de juiste temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast voorkomt de airco dat uw ruiten beslaan. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig om de airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen. 

Welk onderhoud heeft mijn airco nodig?

Mochten zich problemen voordoen met de airco, dan is het belangrijk om te weten wat er aan de hand is. Zo kan het juiste onderhoud worden uitgevoerd. Als uw airco minder koude lucht blaast, kan het zijn dat het koudemiddel bijgevuld moet worden. Op het moment dat er uit de airco een muffe lucht komt, is dit een teken dat het gereinigd moet worden. 

Zorg ervoor dat u de airco goed onderhoud, zodat u comfortabeler in de auto kan zitten. Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of moet het koudemiddel bijgevuld worden? Plan dan hier uw afspraak in of neem contact met ons op.